Marti>>> Interviuri cu Hi-Q

Astazi am avut o serie de interviuri cu presa la hotelul Sofitel, in pregatirea lansarii albumului Best-Of Acustic “De 10 ani va multumim!”. Am ales aceasta modalitate din cel putin doua motive: programul nostru incarcat care nu ne-ar fi permis prea multe interviuri saptamana asta si posibilitatea de a face interviuri in exclusivitate cu toti cei care sunt interesati. Reactiie jurnalistilor au fost pe masura asteptarilor!

Interviurile cu Hi-Q sunt foarte usoare… Noi vorbim foarte mult si spunem tot, povestim cu pasiune totul despre muzica noastra, albumul nou, concerte, trupa noua de instrumentisti. Ziaristii nu se chinuie sa scoata de la noi, prin intrebari, raspunsuri. Asta e bine.

Pe de alta parte, incercam sa ocolim locurile comune, cum ar fi “planuri de viitor”, “cum ati inceput?”, “alb sau negru?”. Am incercat mereu sa fim originali si sinceri, si sper ca interviurile vor fi corecte! Sunt curios ce va extrage fiecare ziarist din tot ce am vorbit astazi, incercand uneori sa vorbim despre lucrurile esentiale si sa ocolim aspectele fara substanta. Atitudinea asta poate fi deranjanta pentru un ziarist, dar… asa suntem noi!

Hi-Q Sofitel

In fotografie se vede pachetul de presa cu noul album. Astazi l-am vazut si eu. Are o grafica curata, simpla, cu clasa.

“Sfarsit de Septembrie (1996)” – Hi-Q

[tags]Hi-Q, Music, Romania, de10ani[/tags]

.