Marti>>> Andrei Vulpescu si “Ultimul tren de muzica adevarata”

Andrei Vulpescu (ziarist BestMusic.ro si Vedeta.ro, si component al trupei hip-hop Da Hood) a fost la concertul RBD de acum cateva zile s-a uitat in trecere la AcasaTV. Si observa disperat: “mi-e din ce in ce mai clar faptul ca pustii sa inchina la imagini. La RBD, Tokio Hotel, Manson, Timberlake, Nelly Furtado sau Beyonce”.

El isi aminteste cu o melancolie eminesciana de “vremurile bune” cu Depeche Mode, U2, Michael Jackson, CC Catch si Sabrina.

Eu zic ca Andrei a imbatranit. Si nu e un lucru rau sa imbatranesti dar ramai fixat in trecut…

Hai sa fim seriosi, fiecare generatie are idolii ei, si fiecare generatie noua pare mai “inculta” si mai “aiurea” decat cea veche! Pai spune-mi tu Andrei cum ce este mai slaba Nelly Furtado decat Sabrina? Sau daca CC Catch nu e o gluma proasta fata de Donna Summer sau ABBA? Sau cu ce e mai bun KISS decat Beatles? Vezi tu, fiecare deceniu isi are stilul lui, si e o prostie sa compari 2007 cu 1992, cu 1985 si cu 1973.

Citeste si tu articolul lui aici!

Nu sunt de acord cu aceasta atitudine “ce bine era pe vremea mea – ce prosti/inculti sunt copiii de astazi”! Chit ca muzica RBD este fooooarteeee subtire si, da!, Guns’N’Roses avea 10 clase peste Tokio Hotel.

Tu ce zici?

“Sweet Child of Mine” – Guns’N’Roses

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Vedeta.ro, Andrei Vulpescu[/tags].