Marti>>> Blog Sergiu Mihalcea – EVO TV

Sergiu Mihalcea, unul dintre cei doi patroni ai “Primei televiziuni on-line din Romania” – EVO TV, a pornit un blog personal. A promis ca va scrie in fiecare zi pe el, dar au trecut 5 zile… Nu-i bai, omul are treaba! Sper.

Sergiu Mihalcea

Nu-mi place nimic de acolo si consider EVO TV ca un exemplu “Asa Nu!”. Roz este peltica si agasanta, fata aia cu jurnalul este uratzicah si neinteresanta, imaginile sunt mediocre iar sunetul este sub orice critica! Ma asteptam de la Sergiu, un tip care a lucrat mult in televiziunile “off-line” sa fie mai atent la detaliile tehnice. Macar acolo, daca oamenii care apar pe sticla sunt nepotriviti… Asculta-o pe fata asta si plangi!

In plus, m-a speriat o fata astazi care a inceput sa zica de Ion Antonescu imediat dupa ce site-ul s-a incarcat… Si apoi, cand am revenit pe prima pagina, a inceput sa-mi zica iar: “Ion Antonescu a fost executat la 1 iunie…”. Si apoi iar… Si tot asa, de fiecare data cand intram pe prima pagina! Te roooog, nu-l mai executa pe Antonescu iar, si iar, si iar, pe nervii mei!

Ultima fitza este banner-ul cu “Stirile Reuters – Needitate si neinterpretate”. Ha! Adica v-ati facut abonament si le dati copy-paste pe site? Daca sunt needitate si neinterpretate de ce m-ar interesa?… Adica, EVO TV este canal de re-transmitere a agentiilor de presa sau “televiziune”? Intreb si eu…

Plus teasere ale unor filme din Statele Unite, preluate asa cum le gasesti peste tot pe net. Plus prezentari de moda filmate prost si intunecate. Etc, etc.

Intra pe EVO TV si zi-mi ce iti place / ce nu-ti place!

PS: Il stiu pe Sergiu de vreo 7 ani, nu e baiat rau.

“Dead” – My Chemical Romance

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Evo TV, Sergiu Mihalcea, video[/tags]

.