Marti>>> Stand-Up Comedy cu trupa DEM in Urban Cafe

Staru si Iulian au debutat astazi in Urban Cafe. In fiecare marti ii putem vedea in show-ul “Happy Hour” prezentat de trupa DEM.

Trupa DEM este formata doar din fostii elevi ai regretatului Dem Radulescu, printre care s-a numarat si Staru nostru. Am fost la Urban Cafe cu (aproape) toti prietenii nostri si am facut galerie! Eram curios sa-l aud/vad pe Iulian care a realizat un numar de “sit-down comedy”, asa cum Staru l-a descris. Desi au fost probleme tehnice care au impiedicat desfasurarea programului asa cum ar fi vrut baietii (improvizatie + proiector), pana la urma lumea s-a simtit bine si s-a distrat.

TrupaDEM

Terasa a fost plina, i-am vazut pe: Razvan Fodor, Ostilu’ (ProTV), Batista (ProTV), Diana (National FM), Cristi Girada cu iubita lui, Anamaria, Anya cu iubitul ei si multi alti prieteni. Plus Teo – Cafe Deko (ce surpriza, my friend!) si Bobo – Show Time.

Fodor

Momentul surpriza a fost pseudo-stand-up-ul lui Razvan Fodor care a venit pe scena sa ne povesteasca unele intamplari din viata lui. Si, desi totul era foarte real si sincer, lumea a luat-o ca un alt moment comic… Si nu era!!:-) Debutul lui Fodor in comedie?

Staru Urban Cafe

Va asteptam pe toti in fiecare marti seara, de la orele 20, la un altfel de comedie. Cu trupa DEM.

“Wonderful Tonight” – Michael Buble

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Stand Up, Comedy, Staru, e-Ok, Urban Cafe, Teo[/tags].