Vineri>>> Manga, Anime, Otaku si Libertatea

In dupa-amiaza asta m-am intalnit cu Bogdan Gorganeanu de la OtakuMag.com, revista despre cultura manga, anime, cosplay, urban. Am fost surprins sa aflu ca e din Brasov si ca am facut aceeasi scoala generala! Deja “celebra” scoala 8!

The image “https://i0.wp.com/www.electronicfestival.ro/Remus/Otaku.gif?w=640” cannot be displayed, because it contains errors.
Dupa un ceai cald si o discutie faina am plecat fiecare in treaba lui iar eu am primit revista Otaku. Mi-a placut calitatea hartiei precum si originalitatea graficii. Si pe masura ce o citeam in metrou eram din ce in ce mai absorbit de ea. Subiecte foarte diferite, abordare prietenoasa si texte bine scrise. Grafica superba si foarte ciudata… Eram absorbit!

Citeam si admiram grafica revistei si am simtit cum intru in alta lume, in care oamenii sunt mai fresh, mai tineri, mai desprinsi de cotidian. Mai “altfel”. Mi-a placut foarte mult si cred ca voi urmari aceasta revista…

Incerc sa stau cat mai departe de televizor, de filmari trucate prin gaura cheii, de elodii disparute si subcultura in exces. Vreau altceva, vreau lucruri diferite, vreau curaj si originalitate. Vreau unicitate.

Cand am ajuns la destinatie am observat o fata langa mine care citea Libertatea. Am fugit ca nu cumva sa vad ce scrie acolo…

Sunt singurul?

Melodia zilei:

[tags]Music, Otaku, Anime, Manga, Libertatea, Brasov[/tags]

Powered by ScribeFire.