Vineri>>> Facebook Music

Facebook este reteaua sociala cu cea mai puternica dezvoltare din ultimul an. Dupa ce Microsoft a cumparat 1,6% din Facebook.com cu 240 de milioane, “valoarea” site-ului este estimata la 15 miliarde de dolari. Da… miliarde…

Bloggerii discuta iminenta lansarea a serviciului Facebook Music, care va fi un serviciu de muzica on-line ce isi doreste sa intre in competitie cu MySpace si iTunes.

facebook-music

Cum va functiona? Casele de discuri si artistii independenti vor avea propria pagina, de exemplu www.facebook.com/Michael_Jackson. Pe aceste pagini vizitatorii pot deveni “Fani” si se pot conecta la informatiile si produsele artistului respectiv – vei putea asculta muzica, viziona clipuri, informatii despre concerte, discutii cu alti fani.

Este ceva in genul MySpace Music, dar cu aportul miilor de aplicatii realizate pentru Facebook API precum iLike, Flixter, Video, si altele.

Gerd Leonhard comenteaza si el despre aceste zvonuri pe blogul lui.

Asta in conditiile in care Facebook este pe locul 4 intre site-urile cu cel mai mare trafic din lume, dupa Yahoo.com, MySpace.com si Google.com!

Tu ai cont pe Facebook?

Melodia zilei:

[tags]Music, Facebook, MySpace, Social Network, on-line[/tags]

Powered by ScribeFire.