Miercuri>>> Gerd Leonhard si cum as putea eu sa-l impresionez

Ieri m-a sunat scriitorul si bloggerul Gerd Leonhard, un neamt care a scris cartea-cult “The Future of Music” – o carte in care a prezis viitorul industriei muzicale si convergenta dintre tehnologie si media.

El a lansat si conceptul de “Music like water”. Iar de o luna publica un blook (blog&book) exclusiv pe internet intitulat “The End of Control”.
Gerd Leonhard

Am vorbit peste 20 de minute la mobil si i-am povestit despre situatia artistilor si compozitorilor din Romania, despre piraterie, despre succesul Yahoo!Messenger si Hi5, despre planurile mele cu www.e-Ok.ro. In timp ce-i povesteam el se uita pe site.

Si ma gandeam: Cum as putea eu sa-l impresionez pe un tip pe care il respecta toti patronii de case de discuri din lume, care tine conferinte in Statele Unite, Europa si Japonia, care tine cursuri la Berklee College of Music si are milioane de cititori?

I-am spus de cei 6 ani de televiziune nationala, incepand cu “Totul va fi bine” Antena1 care avea uneori si 51% share (rating). Despre matinalul de la Radio21 cand am fost lideri de audienta in fieacare zi, fara exceptie! Despre 12 mii de turisti care veneau la Azuga din toata tara pentru a vedea live o emisiune TV. Despre 8 ani consecutivi in care am avut cel putin un hit pe locul 1 in Topul Romanesc, indiferent de mode si trend-uri.

Cum sa-l impresionez in cateva cuvinte? Daca stau bine sa ma gandesc, noi toti ii putem parea mici si neinsemnati.

Si totusi Gerd mi-a multumit ca i-am raspuns la telefon si ca i-am dat acele informatii. Dincolo de televiziune, radio, hit-uri si succese, am fost fericit ca mi-a apreciat sinceritatea si bunul simt.

Pentru ca, nu-i asa?, asta e cel mai important in viata.
Melodia zilei:

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Gerd Leonhard, music futurist, blogs, radio21, antena1, e-Ok[/tags]