Muzică nouă>>> “Vorbe care dor” 3 Sud Est

Trupa 3SE lansează luna viitoare un album Best Of care va fi promovat de un single nou, balada “Vorbe care dor”.

Melodia este deja difuzată de ProFM (acolo am auzit-o eu până acum) și sunt sigur că va fi un mare hit. Din nou! Ceea ce este normal având în vedere experiența trupei, nucleul de fani și poate cel mai important – talentul lui Laurețiu Duță.

3se

Când am auzit că “3SE au lansat o superbă melodie, trebuie neapărat să o asculți” nu am mai avut răbdare să apară albumul și am intrat pe MusicMall.ro, am plătit SMS-ul și mi-am descărcat melodia! O poți cumpăra și tu de aici.

Piesa are un sound actual care te duce cu gândul la “Big girls don’t cry” Fergie, “Irreplaceable” Beyonce și “Don’t Matter” Akon, datorită chitării reci, a percuțiilor la modă gen TR-808. Totuși punctul forte al piesei este linia melodică în spiritul hiturilor 3SE, cântată de timbrele celor trei, atât de ușor de recunoscut.

Vrei să știi un secret? Sunt un admirator al trupei și un fan al lui Laurențiu Duță încă de la primul album din 1997, un album care a deschis drumul revoluției muzicii noi în România. Trupa Hi-Q avea doar un an atunci.

Te sfătuiesc să cumperi albumul de pe piață sau să downloadezi legal melodia, dacă îți place. Pentru că acești oameni merită respectul nostru.

Melodia zilei:

[tags]3SE, music, Romania, best of, vorbe care dor, mp3, download[/tags]