Muzică nouă – “In lipsa mea” Smiley cu Uzzi

Iată că Smiley, solistul trupei SIMPLU, și-a început cariera solo! Spectaculos și inspirat, spun eu.

Melodia “In lipsa mea” este primul single solo și îl are ca invitat pe Uzzi, de la BUG Mafia, unul dintre cei mai respectați rapperi români din istorie. Alăturarea aceasta este una inedită mai ales că Uzzi nu a mai colaborat cu altă trupă de la single-ul “Vorbe” al trupei La Familia de acum mulți ani. Pe vremea când Puya și Sișu erau protejații Mafiei…

Cu siguranță Uzzi dă un plus de valoare melodiei și sporește interesul fanilor pentru acest prim single Smiley. Deja piesa se poate găsi pe internet și toată lumea vorbește de această colaborare. Desigur, unii fani BUG Mafia nu apreciază colaborarea dintre zeul/necomercialul/mafiotul Uzzi și “băiatul pop” Smiley, discuțiile continuând pe forumuri.

Clipul este foarte bun și urmărește pas cu pas versurile melodiei care vorbesc despre infidelitatea iubitei solistului. Imaginea creată de versurile “Ei se iubeau sus în camera mea/Pe patul meu și pe muzica mea” este foarte puternică și cred că va face din acest single un hit în România.

Felicitări Smiley pentru melodie, pentru clip și mai ales pentru ideea de a colabora cu Uzzi!

Așa cum am mai spus, îl consider pe Smiley cea mai bună voce masculină din noul val al muzicii românești, iar single-ul “In lipsa mea” – promovat și de Pepsi a cărui imagine este cântărețul – va fi un mare succes.

Tu ce părere ai?