De ce e bine să ai blog

Tomata scrie un articol interesant astăzi. Citez:

“Imi amintesc cu drag de perioada in care eram fana unei formatii si savuram cu o placere aproape orgasmica orice propozitie imi aduce o informatie noua despre ea. Cumparam orice revista aparea lunar, eram suparata foc ca nu gaseam si in Romania Bravo, sau altele care apareau prin strainatate, iar Popcorn nu era o furnizoare satisfacatoare a nevoilor mele. Internet nici vorba, doar o adresa amarata a unui Fan Club din Tampa, Florida, unde nu credeam ca scrisoarea mea va ajunge vreodata. Asta se intampla prin 1996.

Acum, lucrurile stau altfel. Revistele curg garla, emisiunile si televiziunile muzicale sunt la indemana oricui, sa nu mai vorbim de accesul la informatia mondiala, aka reteaua www.

Fie ca sunt vedete din muzica, cinematografie, televiziune sau alte domenii de interes public, informatia vine direct de la ei, ceea ce ii apropie de fanii care ii adora si se bucura pentru orice firimitura de atentie, pe care le-o ofera.

Una dintre metodele cele mai „afectuoase” intre vedete si fanii lor cred ca o constituie blogul. Acesta le ofera posibilitatea sa le vorbeasca direct, sa isi exprime de la ganduri intime pana la pareri subiective, orice le trece prin cap. Prin comentariile pe care le lasa, cititorii, fani sau nu, simt ca se apropie si intra in sfera personala a idolului lor, facandu-l mai accesibil, mai palpabil. Dialogul ce se naste intre cele doua parti reduce distanta de orice fel care exista intre ei.”

Se ia acest articol și alte zeci de articole de până acum, se face un dosar, se scrie pe el “e-Ok.ro – De ce au artiștii nevoie de internet” și se merge la toți din show-biz.

Facem așa?

Melodia zilei:

[tags]Romania, weblog, blog, e-Ok[/tags]