Fake Florin Grozea – Twitter

Chiar mă gândeam când o să vină momentul când se va întâmpla asta. Iată a venit!

De ieri există un “fals Florin Grozea” pe Twitter. Îl găseşti pe twitter.com/Florin_Grozea şi, spre bucuria mea, îşi spune FakeFlorinGrozea din start, pentru a nu exista vreo confuzie.

Ce face el/ea (că nu ştiu cine e)? Parodiază mesajele mele, vorbeşte cu lumea încercând să imite stilul/frazarea/cuvintele mele, face mişto de brandurile pe care în general le folosesc. Şi zice des “prietene” într-un stil peiorativ.

Gaping Void

Adică… se plictiseşte şi se bagă în seamă. N-ar fi pentru prima dată :-)

Ce mă fac însă că acest cont fals este mai “simpatic” decât “realul” eu? Şi a făcut valuri în twittosfera românească tocmai datorită acestui stil amuzant!

Privind prin “ochii” falsului eu, de multe ori mă distrez văzând, în sfârşit, cum arată uneori mesajele mele pe Twitter. Uneori are dreptate să mă ironizeze, uneori exagerez, uneori mă repet. De exemplu în fiecare dimineaţă mănânc cereale cu lapte, aproape în fiecare zi lucrez la studio şi în fiecare miercuri seara petrec în Twice.

Nu e prima dată când observ că viaţa mea este, până la urmă, mai puţin interesantă sau amuzantă decât pare. Dar asta e viaţa mea, cu rele şi bune, bune şi rele :-)

Contul meu de Twitter este Twitter.com/FlorinGrozea. Mai puţin amuzant decât altele, desigur. Dar real.