Silviu Păduraru – succes european cu “I’ll do you like a truck”

Un alt proiect românesc dă lovitura în Europa: “I’ll do you like a truck” a fost preluată de Ministry of Sound pentru a fi lansată pe plan internaţional. Zilele acestea label-ul a lansat piesa oficial în Grecia, Albania, Turcia, Cipru şi Moldova, urmează restul lumii.

Image and video hosting by TinyPic

Piesa aparţine lui Geo da Silva şi e compusă de (deja) celebrul Silviu Păduraru, cel care a compus printre altele hiturile “Să-mi porţi numele”, “Strada mea”, “Razna”, “Bună dimineaţa”, “Ziua ta”.

Pe Silviu l-am cunoscut acum 3 ani când i-am propus să lucreze la MOF Records. Mi-a plăcut mult faptul că terminase Conservatorul, deci avea o pregătire foarte bună, dar în acelaşi timp era deschis la noile stiluri muzicale şi înţelegea că “cel mai complicat este să faci ceva simplu”. După 3 ani de lucrat la studioul nostru, Silviu a continuat pe cont propriu. Lucrăm în continuare împreună pe câteva proiecte, inclusiv noul album Hi-Q.

Vara asta compozitorul a lansat proiectul de club Chris Mayer & Silvio. Single-ul lor de debut “One love” este hit pe Vibe FM iar piesa “Bora Bora” a apărut pe compilaţia oficială Euro2008.

Felicitări lui Silviu pentru primul hit european. Le aşteptăm pe următoarele :-)