Interviu Monden.Info

Monden.Info este cel mai tare blog de muzică din România, conform RoBlogFest.

Mi-au luat un interviu acum câteva zile pe care puteţi să-l citiţi în întregime aici.

Fragment:

1. Salut Florin! In primul rand, cred ca toata lumea vrea sa stie cum decurg antrenamentele pentru “Dansez Pentru Tine”… Cum te descurci?

Florin Grozea: E foarte greu. Dar simt că fac ceva care ajută un om ce are nevoie de ajutorul meu. Şi fac parte dintr-un proiect de anvergură.

2. Cum reusesti sa te imparti intre site-ul eOk.ro , repetitiile de dans, concertele Hi-Q si serialul vostru online? Ce faci in timpul tau liber?

Florin: Dorm în timpul liber… Sau stau pe net, citesc noutăţi din muzică şi tehnologie. Repetiţiile pentru emisiune m-au făcut mai organizat cu timpul meu. Şi mai slab cu câteva kilograme

3. Hi-Q este una dintre primele formatii din Romania care au avut site oficial, iar tu ai fost printre primii (daca nu chiar primul!?) artisti romani cu blog. Cum ai ajuns sa fii atat de pasionat de calculatoare si online?

Florin: Părinţii mei mi-au cumpărat calculator CIP din generală… Nu cred că erau mai mult de 10 în tot Braşovul atunci! Şi, ca să vezi ce părinţi faini am, mi-au luat şi un meditator care venea de două ori pe săptămână să mă înveţe BASIC şi algoritmi. Oricum eu sunt un om înclinat spre tehnologie, informatică, ştiinţe exacte.

Şi citatul (în contextul discuţiilor despre metodologia UCMR-ADA) care văd că a plăcut tuturor:

Cum vrei să avem o industrie muzicală la standarde înalte când noi am aflat ce înseamnă drepturi de autor abia în 1996?… Suntem la început, noi – artiştii şi profesioniştii din domeniu, dar şi publicul.