Noul KissFM.ro – plusuri şi minusuri

Aflu de la Olix de noul site al radioului KISS FM, realizat de MB Drăgan.

De mult mă întrebam cum a rămas atât de în urmă în domeniul online o reţea care este atât de populară în România! Mai ales că Radio21, concurenţa lor directă, insistă mult cu site-ul lor de aproape un an.

KissFM

Plus: Arată curat şi merge foarte bine. Are chat. Îmi place că butonul de “Ascultă KISS FM” este vizibil şi pus sus. Până la urmă majoritatea oamenilor care intră pe site vor să asculte radioul! Am găsit paginile tuturor DJ-ilor şi emisiunilor foarte uşor. Grila de emisiuni e o idee bună. Ştirile sunt în stil blog, uşor de citit.

Minus: Secţiunea Download are doar nişte wallpaper-uri, vrem mai multe lucruri – emisiuni înregistrate, poze cu Cârcotaşii, bannere pe care să le preiei pentru a promova emisiuni sau brandul Kiss, widget-uri. La mine nu a mers “Ascultă Live”… s-a deschis pagină nouă dar n-am auzit nimic. Aş lega DJ-ii care au bloguri de blogurile lor! Trăim în era web 2.0, e păcat să nu folosim brand-urile personale pentru a aveam mai mult conţinut.

Sunt sigur că senzaţia că site-ul are puţin conţinut se va rezolva cu timpul, pe măsură ce se va aduna content. Layout-ul este aerisit şi uşor de folosit, şi pare uşor de updatat cu lucruri noi.

Idee: widget-player audio din care să ascult KissFM pe orice site, blog, hi5! Pot asculta melodii de pe eOk.ro, Trilulilu sau Deezer, de ce nu aş asculta şi radioul?

Felicitări MB Drăgan!