De ce îmi place Zoso

Pentru că are informaţii la prima mână. Iar când nu sunt exclusiv dezvăluite la el măcar vin foarte repede. Cred că are mult timp liber sau, mai bine spus, tratează blogging-ul ca pe o meserie full-time.

Zoso

Învaţă repede, se adaptează noilor mode (Plugin-uri, Twitter, vlog), evoluează, înţelege greşelile.

A scăpat de porn. Şi scrie mai des editoriale sau articole de fond.

Pentru că are atitudine. Mulţi spun că e incontrolabil şi nu poţi comunica cu el, dar eu am primit mereu răspunsuri complete şi responsabile când i-am pus întrebări serioase.

Îmi place să-l numesc “Ziarul Libertatea al internetului”: găseşti acolo de la divertisment la bârfe, de la recenzii filme şi muzică la poze şi filmuleţe amuzante, de la politică la fotbal. Desigur, nivelul articolelor este de multe ori superior articolelor din Libertatea, că deh! e online.

Pentru că vede defectele românilor, dar nu se dă cu fundul de pământ că ar fi altfel decât noi toti! Decenţa vine din bun simţ.

Desigur de multe ori exagerează. Dar niciodată nu calcă strâmb, din câte l-am urmărit, aşa că exagerările le consider “show” şi trec mai departe.

Zoso e ca românii: şmecheraş, guraliv, ştie-tot-poate-tot, răzbunător, miştocar. Dar are succes pentru că e mai mult decât atât: informat, abil, atent la detalii, orgolios.

Şi rocker :-)