Abonează-te la blogul meu prin Twitter, RSS, FriendFeed, Reader

Intră şi tu în tribul creat în jurul acestui blog.

* TWITTER – Alătură-te celor peste 800 de prieteni de pe Twitter! Aici găseşti articolele de pe blogul meu dar şi link-uri care mi se par interesante, ştiri din muzică, precum şi ce fac, cu cine mă întâlnesc, ce gânduri am. Numai cele mai importante, desigur.

* RSS – Cel mai simplu mod de a citi bloguri. Eu folosesc Google Reader pe care îl şi recomand, mai ales dacă ai deja un cont de Gmail.

* EMAIL – În dreapta sus vei găsi un formular unde îţi pui adresa ta de email. Vei primi câte un email zilnic cu articolele de pe blog, doar atunci când sunt articole noi.

* FRIENDFEED – Acest serviciu nou lansat în 2008 este la mare modă în Statele Unite. Îl găsesc mult mai uşor de folosit decât Twitter. Fă-ţi şi tu cont şi dă-i o şansă.

Reader

* Reader Shared Items – Articolele din muzică şi internet care mi se par interesante le salvez în Google Share. Sunt milioane de articole noi pe blogurile din toată lumea, dacă te interesează muzica, site-urile de muzică, copyright/piraterie, download/streaming abonează-te la acest feed.