DiverCityCafe – Filmari videoclip Hi-Q Lose You

Articol aparut astazi pe blogul DiverCityCafe.ro

Astazi 21 aprilie s-a filmat in Club Silver Church Preoteasa cel mai recent videoclip Hi-Q la piesa Lose You. Si desi nu sunt fana Hi-Q melodia o am pe repeat in casti, in masina etc. Totusi, trebie mentionat ca varianta Lose You pe care o veti auzi in clip este mai rock decat ceea ce circula pe net.

Filmarile a inceput in jururl orei 14:00 si pe la 19:00 Florin, Anya si Mihai deja isi incheiau treaba oferindu-i lui Iulian Moga putin spatiu sa continue filmarea unor cadre mai “personale”, povesti, sau mai degraba surprinderea unor stari adiacente concertului Hi-Q, concert care este partea centrala a clipului.

Abia astept sa vad ce iese si sper ca montajul sa fie cat mai aproape de ceea ce si-a imaginat baietii impreuna cu regizorul. Piesa este foarte buna si merita un clip pe masura iar daca vreti sa vedeti si cateva filmulete aici este contul lui Florin Grozeaza de QIK. Singura obiectie este ca preferam o poveste in locul nor scene de concert. Voi ce parere aveti de poze si ceea ce se prefigureaza?


Foto: DiverCityCafe