ShowBiz.ro – Hi-Q au transformat filmarile clipului intr-un concert de nota 10

Un articol scris de Alexandra Ivan pentru ShowBiz.ro:

Dupa mai bine de 10 ani de cariera, Hi-Q nu inceteaza sa surprinda. Cand au lansat piesa “Lose You”, ar fi putut da impresia ca urmeaza trend-ul muzicii de club care a intoxicat piata autohtona.

Totusi, Anya, Florin si Mihai au inclus in varianta “video edit” un fragment de rock veritabil, pe finalul piesei! Iar scenariul consta intr-un concert senzational, pur si simplu marca Hi-Q.

Regizorul Iulian Moga a umplut clubul Silver Church cu tineri entuziasti, iar Hi-Q si trupa lor de instrumentisti le-au oferit o portie zdravana de muzica buna, de la piese proprii pana la cover-uri cantate cu o energie nemaipomenita. Totul 100% live, fara reglaje sofisticate, fara prea multe vorbe, amintind inca o data ca Hi-Q inseamna prietenie, melodicitate, bucurie.

Interventiile lui Mihai (“rise up, rise up”) au tinut publicul in picioare si cu mainile in aer vreme de cateva ore, in vreme ce optimismul electrizant al lui Florin si vocea catifelata a Anyiei aduceau zambete pe buzele celor din primul rand.

Am vazut multe camere mobile, ceea ce ne sugereaza ca videoclipul final ar fi ceva de genul “bootleg”, surprinzand parca din public atmosfera unui concert incendiar.


Vezi si interviul video aici.