Libertatea: Poate mi-am găsit jumătatea dar nu m-am prins eu

Interesant dar nerelevant titlu ales pentru un articol cu trupa Hi-Q în care s-a discutat despre melodii, albume și afaceri.

Libertatea

Dar un articol drăguț, până la urmă:

Florin: Noul sigle ’Lose You’ are mare succes, iar zilele acestea lansăm şi videoclipul. Este prima noastră melodie în limba engleză în istoria de aproape 13 ani a trupei şi deja prinde în câteva ţări din Europa. Sperăm ca în curând să aflaţi că melodia este un hit european!

Mihai: Avem planuri mari: Hi-Q este cea mai complexă platformă de entertainement din România – muzică, radio, TV, petreceri, Internet. Sper ca, în câţiva ani, Hi-Q să fie trupa care va umple stadioane.

Anya: Hi-Q în nouă formulă va impresiona prin multe schimbări. Formula Hi-Q s-a modificat de mai bine de un an, avem un band format din băieţi foarte talentaţi şi eu, Anya, fata cea noua din trupă. Mi-am dorit şi am reuşit să îmi pun amprenta cât mai mult în această nouă formulă, iar asta mă bucură.

Cum o să arate noul videoclip al piesei “Lose You”?

Videoclipul este filmat într-un mod inovator, totul se bazează pe efecte de zoom-in/zoom-out digital şi stop-cadru. O să fie un clip cum nu s-a mai văzut în România!

Sunteţi în al 13-lea an de activitate şi totuşi este un an plin de proiecte. Sunteţi superstiţioşi?

Florin: În niciun caz! Credem în noi şi în viitor.

Mihai: Anii impari ne-au adus noroc, iar 2009 se arată a fi un alt an foarte bun, 13 este o cifră specială.

Anya: Pentru noi, cifra 13 este norocoasă şi o să dovedim acest lucru în cursul acestui an.

Citește tot pe Libertatea.ro