Fusion Nights – Petrecerea prietenilor Mariei

Prin initiativa Europa FM, cu sprijinul Vodafone, Orange si Cosmote, o putem ajuta cu totii foarte usor pe Maria.

Cu un SMS gol la numarul 848 donam astfel 2 euro pentru a salva viata acestei minunate fetite.

Maria

“Cand am auzit la radio povestea Mariei si situatia ei unica, primul meu gand a fost sa trimit un SMS, doua, trei, cat mai multe… Urmatorul gand a fost cum pot sa o ajut? Am discutat cu colegii mei si cu cativa prieteni si am ajuns la concluzia ca cel mai bine o putem ajuta pe Maria printr-un efort comun. Astfel ne-am hotarat sa dedicam petrecerea Fusion Nights care va avea loc joi, 11 iunie, la Cabaret Oldies, tuturor prietenilor Mariei. Intrarea la petrecere va fi un SMS la 848,” a declarat Mihai Sturzu, Hi-Q.

“Este o mandrie sa vezi oamenii – cu mic, cu mare – unindu-si fortele sa ajute. Si nu ma refer la balurile de caritate care incep sa aiba o istorie si in Romania, ci la zeci de mii de persoane care aleg sa dea un SMS pentru o donatie; sa popularizeze acest apel pe siteurile/blogurile lor sau pur si simplu in randul prietenilor.

Sunt foarte bucuroasa sa vad actiune! Discutam cu Mihai despre Maria si a aparut ideea ca joi sa fie Fusion Nights – petrecerea prietenilor Mariei. Dam atatea SMS-uri incat chiar nu putem face un efort pentru o fetita care are nevoie de noi? Si iata, pe 11 iunie, chiar vom face acest lucru!

Cine a spus ca distractia exclude faptele bune? Tocmai atunci cand suntem relaxati ne aducem aminte sa fim oameni si sa realizam ca da, sta in puterea noastra sa ajutam,” a declarat Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.