Hi-Q concertează Pentru Voi: campania Autismul nu dispare la 18 ani!

Comunicat de presă Gala Societății Civile:

Fundatia “Pentru Voi” in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara si Fundatia Vodafone Romania va organiza in data de 24 iulie, in piata Unirii din Timisoara, incepand cu ora 20.30 Spectacolul „Pentru Voi”: Autismul nu dispare la 18 ani!. Spectacolul are ca scop sensibilizarea opiniei publice locale pentru a intelege si a accepta persoanele cu autism si este cuprins in agenda proiectului Primariei Municipiului Timisoara – „Timisoara Mica Viena”.

Spectacolul beneficiaza de o tripla finantare: Uniunea Europeana prin programul PHARE 2006 – Suport pentru dezvoltarea serviciilor comunitare de sanatate mintala si dezinstitutionalizarea persoanelor cu probleme de sanatate mentala, Consiliul Local al Municipiului Timisoara prin “Programul manifestarilor culturale, sportive, educative, sociale, educatie civica, de tineret si religioase pe anul 2009” si Fundatia Vodafone Romania.

„Autismul este aproape necunoscut in Romania si incluziunea persoanelor cu autism este inca un deziderat. Ne dorim ca prin acest spectacol sa atragem un numar cat mai mare de tineri, pentru a-i sensibiliza si informa despre ce inseamna autismul si cum pot sprijini prin atitudinea lor persoanele cu autism.” a declarat Laila Onu, director general executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.

Programul spectacolului este unul divers incercand sa satisfaca gusturile cat mai multor timisoreni. Acesta va cuprinde: cantece populare si dansuri tiganesti sustinute de Grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” avand 2 solisti cu autism, un moment de dansuri moderne si de societate sustinut de Clubul de dans Magnum VRD si un recital al Hollywood Band. In incheiere trupa Hi-Q va sustinene un recital incendiar din care nu vor lipsi cele mai cunoscute hituri: „Gasca mea”, “Da muzica mai tare”, Buna dimineata”, iar impreuna cu noua vocalista Anya vor interpreta si extrasul de pe single de pe noul album “Lose you”.