SAAB redevine independent

General Motors a semnat acordul preliminar de vânzare a Saab Automobile către Koenigsegg, un grup auto suedez.

“Saab este o marcă de automobile foarte respectată, cu un potențial ridicat. Încheierea acestei tranzacții reprezintă cea mai bună șansă a Saab de a deveni o societate mai puternică.” (Carl Foster, președinte GM Europa)

In cadrul tranzactiei propuse, GM va continua sa asigure arhitectura si tehnologia Saab pentru grupul motor-transmisie pe parcursul unei perioade determinate. De asemenea, Saab intentioneaza sa produca generatia sa noua de modele 9-5 in productie in Trollhttan, Suedia.

“Anuntul de astazi este o veste foarte buna pentru clientii, agentii, furnizorii si angajatii prezenti si viitori ai Saab din intreaga lume” a afirmat Janke Jonsson, Director General al Saab Automobile AB.

Sunt la al doilea Saab și vă spun cu mâna pe inimă că este cea mai fiabilă și mai elegantă mașină pe care am condus-o. Sunt de asemenea mândru că pot avea un automobil deosebit, cum nu vezi des pe străzile din România… Plus că service-ul este mereu liber și e mai curat decât în bucătărie la mine :-) Suedezii se respectă!

Saab

Îmi place mai ales reacția fetelor când le răspund la întrebarea ce mașină conduc: ’Sa… ce?’ :-)