E gata noul studio!

Am studio de prin 2002, practic din totdeauna :-)

Dar 2009 a fost un an de hiatus în care, obosit de același ritm de viață și speriat de noile mode pe care aparent toată lumea le-a îmbrățișat, am pus lacăt pe studio și pe compoziție. Am spus stop pentru că mi-am dat seama că noul val de producător muzicali (compozitori, remixeri, DJ) are o altă abordare a întregului proces, abordare pe care eu nu o înțeleg și îmi vine să o resping.

Iar respingerea noilor sound-uri este primul semn de îmbătrânire :-) Așa că m-am oprit un moment să văd “încotro te duci, măi musiu?!”. Fiind conștient că, îngropat în vechiul meu sistem, risc să pierd contactul cu realitatea. Risc să mă plafonez.

Anul trecut a fost plin de alte evenimente și dificultăți așa că orele transferate din munca de studio au fost folositoare. Dar mi se făcuse un dor de a pune mâna pe clapă, de a întoarce butoanele virtuale de prin soft-urile de muzică, de a asculta muzică nouă și a descoperi linii de bas și loop-uri ciudate și delay-uri și chorus-uri…

Florin-Mihai-studio

Mi-era foarte dor de studioul meu. Mai ales acum că am înțeles ce e cu noul trend și noul trend s-a împăcat și el, cu mine :-)

Și mulțumită lui Mihai am repornit uzina creativă. Azi e prima zi în care toate sculele sunt la locul lor, în funcțiune, ready to rock!