Grammys 2010 – articolul meu

N-am adormit și am prins covorul roșu de la Premiile Grammy 2010 și o parte de show.

Image and video hosting by TinyPic

Trei observații și o întrebare:

1. Americanii știu să facă show de televiziune iar The Grammys sunt foarte importante pentru muzica americană. Precum e Oscar la filme.

2. Nici ei nu au scăpat de valul iscat de internet și riscă să devină irelevanți în încercarea de a răsplăti eforturile marilor case de discuri.

De exemplu: cel mai bun cântec rap al unui grup – Crack A Bottle (Eminem, Dr. Dre & 50 Cent). Alt exemplu: cel mai bun album rap – Relapse (Eminem). Îmi place mult Eminem și îl respect pentru ce a lansat și cât a vândut dar albumul lui din 2009 n-a avut niciun hit și a vândut relativ puțin față de albumele mai vechi sau față de alte albume hip-hop! E clar că Eminem este împins puternic de la spate de industrie.

3. M-am săturat de Beyonce! E peste tot femeia asta, single-uri peste single-uri, variante, remixuri, duete cu toată lumea…
Totuși, merită toate aplauzele pentru voce și interpretare! Ați văzut/auzit cum a cântat în deschiderea Premiilor?

Întrebare:
Ați văzut Fusta-Twitter a lui Imgen Heap?

Bonus:
Ce frumoasă e Tylor Swift! Dar tot nu înțeleg de ce americanii o laudă atât, videoclipurile sunt mediocre, melodiile (country toate) sunt fără sclipire. Country = un fel de manele ale americanilor?