Antena1.ro – Interviu exclusiv cu Hi-Q

Am dat un interviu ieri pentru site-ul Antena1.ro, vedeți articolul aici:

Care sunt primele impresii despre colaborarea cu cele doua noi voci?
Momentan, am reusit sa lucram impreuna doar in studio. Am inregistrat noua piesa si am repetat melodiile “clasice” ale formatiei. Acum, repetam de zor pentru ca urmeaza multe concerte in tara si trebuie sa fim pregatiti sa ne ridicam la standardul pe care ni l-am impus.

Ce a fost hotarator in alegerea celor doua voci, Viky si Georgiana?
Trecand peste ceea ce este evident, adica sa fie doua voci bune, sa aiba prezenta placuta pe scena si sa se integreze in echipa, am cautat sa fie si doua voci complementare. Viki si Georgiana se completeaza foarte bine una pe cealalta.

Piesa a fost compusa special pentru cele doua fete?
Nu, piesa era compusa dinainte de Ciprian Blaga, iar eu facusem versurile. Fetele s-au adaptat la melodie, iar melodia a fost adaptata dupa fete.

Ati pregatit si un videoclip pentru Ice of you?
Acum ne pregatim doar pentru concerte. Avem tot timpul sa facem videoclip pentru piesa.

Melodia o sa fie inclusa pe un viitor album?
Da. Am inregistrat deja o parte din viitorul album HI-Q si urmeaza sa apara pe piata imediat ce este gata.

Ce ne poti spune de acest nou album?
Vor fi mai multe colaborari, ultima pe care am inregistrat-o este cu George Hora si sora lui Camelia. Melodia inregistrata cu ei se numeste The One. De asemenea, am colaborat si cu multi compozitori si producatori noi. Ii amintesc aici pe Dan (Unu), Nicalai (ex. BUG Mafia) si cei doi de la Agresiv (carora trebuie sa le recunosc meritul de a fi readus hip-hop-ul in prim planul muzicii romanesti).