Monden.Info: De vorbă cu Hi-Q (interviu de Edi Enache)

Joi am dat aproape 20 de interviuri pentru tot atâtea publicații (offline și online) sau televiziuni.

Cel mai lung interviu îl găsiți pe Monden.Info :-) De asemenea acolo găsiți și fotografii foarte bune cu noi.

5. Monden.info: In urma cu 12 ani, cand ati lansat Hi-Q.ro, nimeni nu dadea nicio sansa internetului. In 2008 a fost eOk.ro si Hi-Q Tv iar acum sunteti primii care vindeti piesa “in strada”. Cum ati avut viziunea asta asupra onlineului si a viitorului muzicii?

interviu-hiq-2-mondeninfoFlorin Grozea: Noua ne-a placut mereu sa inovam. Internetul ne-a oferit posibilitatea de a ajunge direct la ascultatorii nostri, fara a avea nevoie de intermediari – PR, manageri, ziare de scandal, televiziuni. E vorba si de o filozofie de viata, a noastra. Noi suntem niste oameni foarte deschisi si optimisti, si atunci cand ai capul limpede si deschis evident ca lucrurile care unora li se par prea noi, prea complicate si de neinteles, noua ni se par niste oprtunitati si atunci le exploram.

Eu sunt convins ca peste 5 ani va fi bataie ca toata lumea sa-si promoveze piesa pe aceste tonomate. Probabil ca am citit mult cand am fost mici.

6. Monden.info: Ati mai zis mai devreme ceva de un experiment. In conditiile in care industria e in criza, credeti ca faptul ca experimentati lucruri noi va poate aduce succesul?

interviu-hiq-7-mihai-mondeninfoMihai Sturzu: E o chestiune de curaj. Atunci cand toata lumea pleca spre China, spre Est, Columb a luat-o spre Vest si a descoperit America. Citeam de curand o carte, se numeste “Jocul cu margele de sticla”, despre cat de frumoasa poate fi viata si descoperirea stiintifica – muzicala in cazul nostru – atunci cand ai curaj sa legi lucruri care, aparent, nu au nicio legatura unele cu altele. Este vorba de faptul ca la baza progresului stau doua lucruri: matematica si muzica. Rigoarea matematicii si creativitatea muzicii ne dau forta sa exploram orice. Daca noi facem muzica, atunci cat de nedrept ar fi sa nu exploram?

Citește tot articolul aici!

Hi-Q pe Facebook
Monden.Info pe Facebook, pe Twitter.