Concert Hi-Q la City Mall, Bucuresti – lansare Zebra Pay

Marți 25 mai facem concert mare la City Mall în București cu ocazia lansării Zebra Pay.

Trupa Hi-Q inovează din nou fiind prima trupă românească ce distribuie muzica prin noua metodă digitală: terminalele ZebraPay (sunt tonomatele galbene din poza de mai jos, le veți găsi prin stațiile de metrou și în marile orașe din România).

Implementam o retea nationala de terminale pentru plati, prin care poti reincarca cartele, plati facturi si multe altele, localizate in zonele cele mai importante de interes public, pentru a oferi oamenilor serviciile rapide si de buna calitate.

Rapiditatea, plata facturilor intr-un singur loc, usurinta platilor, securitatea tranzactiilor, sunt doar o parte din avantajele acestui nou concept ce vine in intampinarea consumatorilor.
ZebraPay a dezvoltat noul sistem de plati instant, de tip selfservice, care raspunde nevoilor unui numar mare de clienti din Romania.

Pornind de la ideea ca tot mai multi romani apeleaza la metode moderne, alternative, de plata (internet banking, card bancar, terminale de plati etc.) si de la faptul ca, in acelasi timp, ideea de concept store/one-stop shop este tot mai agreata de consumatori, am dezvoltat aceasta solutie, care va conduce la cresterea gradului de satisfactie atat al consumatorilor, cat si al furnizorilor de servicii.

Foto: ZebraPay (stilist Ioana Gheorghe)