Despre The One pe internet si prin presă

Au trecut 3 zile de la lansarea noului single Hi-Q feat Kamelia “The One” și am adunat câteva păreri despre această colaborare extraordinară:

Cosmin Zihan, Cat Music: “Permanent inovatori, baietii de la Hi-Q reusesc si acum sa surprinda placut cu noul single THE ONE . Prin sound-ul dance-clubbing , prin linia vocii si libertatea pe care o inspira, THE ONE are toate sansele sa devina in cel mai scurt timp, un adevarat hit.”

Radu Restivan, Libertatea.ro: “Acum ani buni ascultam “Gasca mea” din postura de fan, iar in 2010 am lansat pe Libertatea.ro piesa “The One”. Au trecut 14 ani de Hi-Q, iar Florin si Mihai se vor catara alaturi de Kamelia Hora in varful topurilor muzicale din Romania: atat la radio, cat si pe Youtube cu noul lor hit.”

Divercitycafe.ro: “The one suna senzational si cred ca o voi auzi la toate terasele de pe litoral. Mi se pare ca melodia se potriveste extrem de bine cu o imagine a valurilor marii.”

Oliver Simionescu, Kiss FM: “Este una dintre cele mai pozitive piese ale momentului, la fel ca multe alte melodii Hi-Q. Iar colaborarea cu Kamelia e genială!”

DJ Claudio Cristo: “The One este o piesă de vară, optimistă, cu un mesaj simplu: fii nebun, dar iubește!!”

Alin Pandaru: “Hi-Q a lansat ieri un nou single, in colaborare cu Kamelia Hora. Melodia se numeste “The One” si este foarte diferita fata de ce ne-au obisnuit baietii de la Hi-Q in ultimii ani. ”

Fanclub.ro: “O piesa care imbina foarte inspirat vocea Kameliei si stilul, as spune clasic, Hi-Q. Cred ca ne putem astepta si la un videoclip, pentru ca merita.”