Audio: Hi-Q in studioul ProFM cu George Vintila

La ora 10:30 eram deja la ProFM, imediat dupa ce s-a terminat Neatza cu Razvan si Dani. Iata despre ce am povestit, ascultati un rezumat audio al emisiunii:

Hi-Q la ProFM cu George Vintila – 26 octombrie 2010 by floringrozea

Ascultatorii ProFM care au fost pe receptie de la ora 10.00 au aflat amanunte de la membrii trupei despre impacarea lor.

“Pentru noi a fost un lucru extraordinar ca ne-am despartit in 2003 pentru ca ne-am maturizat, am aflat cine sintem”, a declarat Mihai precizind ca aceasta maturizare se regaseste si in noua lor piesa “Inca o data”.

Dupa 7 ani, Dana s-a alaturat inca o data trupei Hi-Q, iar colegii ei spun ca revenirea in formula care i-a consacrat ii indreptateste sa priveasca intr-un viitor mai luminos. Ei au mai vorbit despre 27 de planuri pe care le au pentru trupa ce acum numara 10 membri (cu tot cu instrumentisti, backing vocals si partea tehnica), dar pina la realizarea acestor planuri, fiecare s-a amuzat povestindu-i lui George ca isi mai doresc cate ceva: Florin – sa devina presedinte al asociatiei de locatari, Mihai – sa devina presedintele Romaniei, iar Dana vrea sa-si cumpere o rochie rosie.