Jurnal de turneu Hi-Q – Galati (concert 4)

Am dormit cât de mult am putut, mult-mult! Pe la 12 ne-am adunat jos să mergem după sculele rămase în club, de aseară.

14:00 După ce am strâns totul am pornit spre Galați. Din cauza unor drumuri în lucru (care par a fi destul de multe în Brăila) am descoperit limitele GPS-ului :-)

14:45 Restoclub Serapis este pe faleză, acolo unde l-am lăsat în toamnă :-) Vezi articolul despre concertul nostru din turneul 2010 din Galați.

Am instalat mixerul MIDAS Verona (are 200 de kilograme!!), mixerul pe care îl punem doar când locația ne permite pentru că este imens! Însă calitatea este mult superioară altor mixere de live. Și de trei ori mai scump :-) Asta în cazul în care vă întrebați de ce sună mai bine concertele live Hi-Q decât alte trupe… Modestia din mine…

16:45 Prânz la Serapis. Fiecare e pe internet sau pe telefonul lui mobil. Numai Mihai caută cabluri și roți pentru boxele noastre.

Ca și data trecută am cerut pui Shangai. Din întâmplare, pentru că uitasem că am cerut asta. Dar mi-am amintit când a venit și… nu semăna deloc cu ce știam eu! :-) Amuzant este că… și în toamnă am avut aceeași reacție, dar se pare că nu m-am învățat minte!

17:30 Odihnă în cameră. Un pic de House MD, că nu am mai avut timp de mult să văd ce mai face. House rulează!

21:30 Adunarea la Serapis!

(articol în construcție)

Pentru concerte, baluri sau petreceri la care să cânte Hi-Q vă rugăm sunați la 0724320003 sau email: contact@hi-q.ro