Jurnal de turneu Hi-Q – Târgoviste (concert 10)

Ziua asta a început cu peripeții: duba pe care o închiriasem pentru echipamentul de turneu (peste 1 tonă!) n-a mai ajuns în București pentru că… a fost reținută la vama Giurgiu!

Ne-am descurcat repede și am găsit altă dubă, una care ne-ar fi foarte folositoare dacă ar fi proprietatea trupei – 8 locuri plus spațiu de scule! Perfect ar fi! Se aude domnule Mercedes? :-)

17:00 Adunarea la sala de repetiții, încărcare echipament. Deși eram în formulă incompletă am reușit să ne mișcăm foarte repede, de unde și vorba “repetiția e mama învățăturii” :-)

În seara asta cântăm într-un club nou pentru noi, ca de altfel toate cluburile live din acest turneu special: Club Glamour. Am aflat că pe 1 februarie a cântat și Smiley cu band-ul lui aici, deci sper că e un loc potrivit show-ului nostru acustic-pop-rock.

17:30 Plecăm spre Ploiești de unde îl luăm pe Sebi, apoi la Târgoviște. Ieșirea din Capitală este foarte aglomerată, ca de obicei.

20:00 La fix am ajuns în fața clubului Glamour. Norocul nostru că nu avem scări de urcat cu atâta echipament :-( E la parter deci… hai la treabă!

21:15 Sună bine scena! Sper ca și pe față de sune bine. E foarte diferit mixul pe care îl aud artiștii pe scenă cu ce aude publicul în fața scenei.

22:30 Mâncăm la un restaurant foarte cochet, mâncarea foarte bună… îmi pare rău că nu i-am reținut numele :-(

00:30 Concert!

5:00 În sfârșit acasă, la București. A fost o zi lungă dar viața e frumoasă când faci exact ceea ce îți dorești.

Gând: recitalul acesta de 24 de melodii sună foarte bine și e o surpriză atât pentru fanii muzicii noastre cât și pentru cei care au alte gusturi muzicale. Merită văzut de mai multă lume, ne tot gândim cum să facem să atragem mai mult public în cluburile de muzică live.

(articol în construcție)