ONLINE: Reduceri de grup + Muzică online = 4 noi site-uri gen Groupon

Groupon.com a devenit în mai puțin de un an copilul prodigios al afacerilor online!

Era firesc ca și artiștii/managerii/casele de discuri să caute să folosească modelul de succes pentru a-l aplica în divertisment!

4 noi site-uri muzicale pentru reduceri:

1. Groupon Live

Însuși :-) Groupon s-a împrietenit cu Live Nation [cea mai mare companie de organizare de concerte din Statele Unite] și au lansat oferte promoționale pentru biletele nevândute. Piața de bilete la concert last-minute este foarte mare, dar când doi giganți se întâlnesc sunt mari șanse să facă bani [în continuare].

2. RCRD Deals

Site-ul este un record label digital, mai bine spus un blog muzical + magazin online de muzică. Deal-urile sunt însă produse tangibile: genți, tricouri, USB sticks etc.

3. 1band1brand

Site-ul are o grafică interesantă, dar un concept destul de complicat: alegi un artist și un brand, le conectezi și… De aici nu știu ce să zic, pentru că nu am văzut sponsori care să se înghesuie să susțină cultura… :-( Ideea e că la fiecare cumpărare de mp3 primești discount la o firmă [de îmbrăcăminte, în general].

4. HelloMusic

HM este inovator, am cont acolo și intru din când în când. Fiind un site dedicat profesioniștilor din industria muzicală, ofertele zilnice/săptămânale se învârt în jurul echipamentelor de studio și de scenă: keyboard, procesoare, tobe, chitare, microfoane etc.

Via Hypebot.com

Trupa Hi-Q a folosit Zumzi.ro pentru o ofertă de 125 de bilete la concertul aniversar 15 ani de Hi-Q.