BLOGS: Răzvan T Coloja

Am descoperit un blog foooooarte simpatic: RazvanColoja.com

Dacă reușești să treci de expresiile injurioase și cuvintele licențioase care abundă în articole vei descoperi un blogger cu atitudine, umor și auto-ironie.

Articole de 5 ori mai lungi decât ale lui Zoso, cu același stil satiric dar cu un autor mult mai implicat și mai răbdător în argumente.


Câteva citate spumoase:

Se dă o poză cu un copil tăt rupt în gură de aparatură medicală, și se bagă textul lacrimogen cu ”vai, eu sunt Alamahad Shuresh din India, am nevoie de o inimă nouă. Dacă ai putea doar să dai share la mutrița mea până se strâng vreo 1000 de like-uri, mi-ai salva viața”.
Și bagă lumea la share chestia asta pe Facebook, ceva de groază.
Mi-a luat fix cinci secunde pe TinyEye.com să găsesc asta. Adică poza e din iunie 2008, băiatul în cauză e din Ucraina, Odessa, e bine-merci de vreo patru ani de zile. Dați share oameni buni, dați share să-l salvați pe Jabeen Mansoor. Apoi lăsați comentarii imbecile ca cele de mai jos, să fie completă plăcinta de retard.

Sau, despre etnobotanicele rele și alcoolul bun:

Ce mă distrează pe mine când se intrigă mamele care văd la televizor așa ceva… Vai! Ne omoară tinerii cu etnobotanicurile. Dar se poate?!? Asta în timp ce soțul vine acasă cu saliva curgând din colțul gurii și mutră de violator lipită pe față, sunând ca bezmeticul pe la alte uși ca să-i deschidă cineva.
Nu. Aia e OK. Că e doar alcool.