ONLINE: NetCamp 2011

Acum 4 ani scriam pe blog după ce mă întorceam de la primul NetCamp:


Prima mea conferință dedicată internetului a fost o revelație!

M-am simțim mult mai bine printre geeks, antreprenori și programatori decât la o petrecere mondenă cu personaje din show-biz. Vorbeam aceeași limbă, eram doar “bloggeri” și “twitterși” și “facebookeri”, toți voiau să schimbe lumea și să facă milionul de euro în 12 luni. Azi mulți chiar îl vor face.

L-am reîntâlnit pe Marius Ghenea pe care îl cunoșteam din perioada Flamingo și câteva fraze cu el mi-au făcut lumină într-o problemă pe care o aveam de mult. La fel scurtele discuții cu Dragoș Mănac (despre “Arena Leilor”), Bobby Voicu (despre PR-ul viral pentru eOk.ro), Zoso (despre orice), Radu Ionescu, Alex Brie.

La NetCamp era o densitate foarte mare de inteligență la un singur loc și am folosit fiecare minut să absorb informații.

Eram entuziasmat. Timpul a trecut, oamenii au rămas cam aceeași în mediul online românesc dar au apărut și antreprenori noi, de succes: Sergiu Biriș, Chinezu.

Așa că pe 22 noiembrie voi fi din nou la NetCamp, ca să absorb informație și inspirație.


NetCamp a fost prima mare conferinta despre Internet, dedicata antreprenorilor publisherilor online. Astazi, la a cincea editie, este un eveniment complex ce se adreseaza atat celor care vor sa lanseze o idee online, cat si celor care creeaza proiecte web & mobile.

Editia de anul acesta, din 22 noiembrie, isi propune sa atraga un nou val de antreprenori online si sa ofere creatorilor de Internet si aplicatii mobile un loc de intalnire si dezbateri.

Daca ai o idee sau un proiect web…
Inveti cum sa o / il lansezi cu succes, ce provocari te asteapta si mai ales cum treci peste ele. Start-Up Now! va fi sesiunea la care trebuie sa participi. http://www.netcamp.ro/2011/start-up-now/

Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor. http://www.netcamp.ro/2011/net-start-up/

Daca dezvolti proiecte web si mobile…
WeWorkWeb iti ofera locul de dezbatere a celor mai noi tendinte si tehnologii. http://www.netcamp.ro/2011/weworkweb/

MobileDev ramane in continuare singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme. http://www.netcamp.ro/2011/mobiledev/

Si pentru a oferi acces la eveniment unui numar cat mai mare doritori, organizatorii au taiat foarte mult taxele de participare si au gandit pachete pentru orice buzunar.

Iar daca esti student, poti primi o invitatie daca raspunzi creativ la o intrebare. http://www.netcamp.ro/2011/bursele-ursus/

Totul e descris pe www.netcamp.ro