CONCURS: Bilete la Manhattan Transfer

Câștigătoarea celor două bilete la concertul Manhattan Transfer din 11 Noiembrie esteeeeee…

Doina!

I-am trimis email cu felicitările, masa și dansul :-) Aștept răspunsul ei ca să-i trimitem invitațiile la concert!


The Manhattan Transfer va veni insotita la Bucuresti de patru muzicieni recunoscuti la nivel mondial ca facand parte din liga celor mai valorosi instrumentisti ai timpurilor noastre. Primul concert din Romania al celebrei trupe va avea loc in mai putin de o saptamana, pe data de 11 noiembrie, la Sala Palatului.

Yaron Gershovsky (pian), Steve Hass (tobe), Gary Wicks (bass) si Adam Hawley (chitara) sunt cei patru muzicieni ce se vor alatura membrilor trupei The Manhattan Transfer pe scena de la Bucuresti, pentru un spectacol fascinant pe ritmuri de jazz, blues si doo-wop.

Yaron Gershovsky este cunoscut atat ca pianist cat si ca producator, versatilitatea sa muzicala reprezentand un adevarat atu care i-a adus de-a lungul timpului diferite proiecte muzicale alaturi de nenumarati artisti precum Ray Brown, Lonnie Smith sau Count Basie Orchestra.

Steve Hass si-a inceput colaborarea cu The Manhattan Transfer in anul 2003, acesta fiind primul tobosar care a mers in turnee, dar a intrat si in studio participand la inregistrari alaturi de membrii trupei. Steve este unul dintre cei mai cautati tobosari pentru reprezentatiile live, trecandu-si in CV colaborari cu nume celebre precum Cher, John Scotfield, Ravi Coltrane, Suzzane Vega sau The BBC Big Band.

Gary Wicks si-a inceput cariera muzicala la varsta de 14 ani ca membru al Empire State Youth Orchestra, Chamber Orchestra si Jazz Ensemble. De atunci insa, basistul a urcat pe scena alaturi de o multime de nume importante ale jazz-ului printre care se numara si Diana Krall, Arturo Sandoval, Peter Erskine si Monica Mancini.

Absolvent al Scolii de Arte sectiunea chitara jazz, Adam Hawley s-a alaturat echipei de muzicieni care canta alaturi de The Manhattan Transfer in anul 2008, castigand alaturi de acestia cel de-al unsprezecea premiu Grammy din cariera trupei.

The Manhattan Transfer si-a inceput turneul european in Bulgaria, urmand ca in zilele urmatoare sa sustina patru concerte in Italia, iar in cele din urma sa ajunga in premiera si in Romania.