MASHUP: Avril Lavigne cântă cu fanii pe noul single Wish You Were Here

Uite o inițiativă inovatoare în muzica online!

Pe site-ul Audish.com poți cânta împreuna cu Avril pe balada “Wish You Were Here” și astfel să realizezi o versiune nouă. Un mashup!

Cam ca la Karaoke, doar că pe calculator! Rezultatul video este preluat de echipa Avril Lavigne și… poți câștiga o excursie la Miami!

Ideea este interesantă mai ales pentru că publicul target al artistei este la vârsta la care stă foarte mult pe internet, în fața camerelor web!



Care este câștigul artistei canadiene?

Ideea vinde promovează mai bine muzica. O melodie devine știre și iese din pluton.

Presa scrie despre site/aplicație promovând astfel gratuit noul single. Lumea e curioasă. Fanii sar să-și promoveze propriile videoclipuri, prietenilor de pe internet… astfel generând un număr mult mai mare de vizionări.

Videoclipul și single-ul ies în evidență folosindu-se de o inovație și devenind o știre care depășește domeniul muzical/monden intrând în zona IT, Tech, Gadgets. O vom vedea pe Avril pe CNN și pe TechCrunch. Pe Discovery News și în Wired. Publicitate pe plan mondial, pe bani puțini :-)

Echipa Avril Lavigne are experiență în promovarea neconvențională a muzicii, vezi înregistrarea single-ului “Girlfriend” în 8 limbi care a devenit cel mai vândut single al anului 2007 – 3,7 milioane de unități!

Iată un clip rezultat din mixajul de pe Audish.com:

Cum vi se pare ideea? Există aplicații de iPhone și Android, ai folosi telefonul să cânți alături de Avril?

Sau de alt artist preferat? Ce artist?