TV: Fabrica de staruri – o emisiune TVR si PrimeTV

TVR intră și ea în valul emisiunilor de descoperire de talente [X-Factor, Românii au talent, Vocea României] din luna martie cu Fabrica de Staruri. Emisiunea va fi transmisă din Chișinău în direct pe PrimeTV, televiziunea care deține formatul și TVR1.

Sunt foarte curios care va fi prezentatorul ales de TVR și ce profesioniști se vor afla în juriu. Un juriu bun este foarte important în acest gen de emisiune TV!

Televiziunea Română are multă experiență în domeniul emisiunilor talent show, dacă ne gândim că Școala Vedetelor realizată de Titus Munteanu a debutat la TVR1 în 1995! Formatul a avut succes enorm și a lansat prima trupă dance din România – Class, dar și cântăreți precum Călin Goia (Voltaj), Adi Despot (Vița de vie), Nadine, Cătălin Geambașu. Nicoleta Drăgan, fosta mea colegă a fost de asemenea elevă al Școlii Vedetelor.

Mai multe amănunte într-un interviu pe PaginaDeMedia.ro

Va reuși TVR1 să facă audiențele pe care le-a atins ProTV-ul cele mai noi producții? Va reuși să trezească interesul presei și a rețelelor sociale, așa cum s-a întâmplat cu Vocea României?

Mai avem câteva săptămâni și vom afla.