MUSIC: Concurs de talente initiat de DJ Undoo

DJ Undoo concurs banner

Televiziunile fac rating și lansează vedete cu emisiunile de descoperire a talentelor. De ce n-ar încerca asta și artiștii, pe cont propriu? Mai ales în rapul românesc care a revenit în mainstream și este mai puternic ca niciodată!

DJ Undoo lansează un volum nou de instrumentale și un concurs: Rapperii au talent.

Poți descărca track-urile de pe pagina lui BandCamp. Mai multe informații mai jos:

Ai o trupa sau canti solo, sau ai niste amici care fac asta de ceva timp si doresti sa auda cat mai multa lume de talentul respectiv, acum este ocazia.

Se alege un instrumental din acest volum produs de mine, se inregistreaza o melodie sau un frestyle care sa merita atentia ascultatorilor si apoi se trimite pe adresa de mail : office @ djundoo. ro

Pana la data de 1 Mai inclusiv

Apoi o sa fac o selectie ajutat de un juriu de specialitate de pe scena Hip Hop si apoi fac un “Mixtape” care cu ajutorul site-urilor partenere de profil va avea parte de cat mai multa expunere.

– Asculti, alegi instrumentalul dorit.

– Inregistrezi in conditii de calitate maxima (Alege un studio de inregistrari) si trimiti piesa la calitate maxima pe adresa de mail mentionata. (office @ djundoo. ro)

– Nu face piesa publica pana la terminarea concursului.

– Poti sa modifici structura instrumentalelor in functie de versurile tale.( durata sau ordinea partilor din instrumental)