CONCERT: Hi-Q în Garajul EuropaFM – miercuri, 21 martie, ora 19:30

Afis Hi-Q Garaj

Știai că?…

Hi-Q a fost prima trupă care a cântat în studiourile EuropaFM, în emisiunea lui George Zafiu . Apoi a fost Horia Brenciu iar George, inspirat de succesul celor două recitaluri live a pornit [de acum celebrul] Garajul EuropaFM

Uite mai jos o înregistrare din Garaj, când încă Garajul nu exista:


Și a trecut un an, au trecut multe luni, concertele au devenit din ce în ce mai lungi și mai spectaculoase. S-au perindat artiștii cei mai vestiți și trupele cele mai tari ale României: Holograf, Vama, Taxi, Ștefan Bănică, Loredana Groza, Horia Brenciu și alții.

Nu mulți, doar cei mai buni!

Azi e ziua pe care de mult o așteptam: concertul Hi-Q ca pe vremuri în Garajul EuropaFM.

Vrem ca împreună cu cei care vin la concert să trăim nostalgia începuturilor Hi-Q, dar şi să le spunem ce ne dorim astăzi şi ce a însemnat maturizarea noastră.

Vom cânta melodii ca pe vremuri, doar că reinterpretate într-un stil Smart Pop. Pentru că Hi-Q nu reprezintă doar sound-ul unei generații, muzica Hi-Q este soundtrack-ul evoluției acestei generații. Așa că veți asculta azi de la ora 19:30 [pe EuropaFM dar și pe www.europafm.ro] melodii pe care le știți din copilărie dar cu atitudinea și energia maturității de azi.

10 hituri pe care le știi pe de rost. Plus 2 melodii de pe albumul nou, în premieră live!

Ora 19:30.