Romania

MUSIC: Grupul de rezistentă – N-ai tu treabă

 

Noul videoclip al super-grupului format din câțiva dintre cei mai vechi rapperi români. Grupul De Rezistență este format din: DJ Undoo, DJ Dox, Nai’gh’ba si Stoe Toxxic de la Da Hood Justice, Brugner (Delikt, B.R.G), Kgula (R.A.C.L.A., L.I.R.I.C.).

Era de așteptat ca și cei din underground să se concentreze într-o mișcare nouă în contextul în care hip-hop-ul românesc a revenit la modă, în special datorită succesului comercial al lui <a href=”http://www.floringrozea.com/2011/07/27/puya-si-vama-veche/”>Puya</a> și al echipei Okapi – Guess Who, Grasu XXL, Maximilian, Spike, <a href=”http://www.floringrozea.com/2011/10/03/versuri-guess-who-feat-mitza-decat-sa-minti/”>Mitza</a>. Mă așteptam însă la ceva mai consistent având în vedere valoarea artiștilor care s-au adunat sub numele de Grupul De Rezistență.

Probabil că urmează un album sau o serie de albume solo și un turneu de cluburi, așa cum au făcut și cei din Okapi acum 3-4 ani [și ai văzut <a href=”http://www.floringrozea.com/2011/05/12/video-guess-who-tot-mai-sus/”>rezultatele acestui efort colectiv</a>].

Via Mov.ro