MUSIC: 3 Sud Est revin pentru o seară!

Nu mai e un secret că am fost un admirator al trupei 3SE încă de la început, chiar dacă la un moment dat eram concurenți. I-am tot lăudat pe blog, pe ei ca trupă și pe Laurențiu Duță ca producător muzical. Criticile le-am păstrat pentru întâlnirile personale cu ei :-)

Azi organizatorii Premiilor Muzicale 2012 au anunțat că trupa se va reuni pentru o seară și va susține un recital la spectacolul de la Craiova din 8 iunie. Este un artificiu de promovare foarte bun pentru Music Channel [televiziunea muzicală care organizează acest eveniment] și un bun test pentru public – în funcție de reacțiile din presă și de la concert probabil cei trei artiști vor lua în considerare o revenire.

Vremurile s-au schimbat foarte mult de la “Ai plecat” (1997) dar trupa a demonstrat că se poate adapta oricărui stil din curentul dance. Din păcate muzica bună nu e de ajuns pentru a rezista pe o piață muzicală în continuă evoluție. Ai nevoie de nervi tari și de determinare pentru a te redefini mereu, în același timp rămânând aproape de valorile în care crezi ca om și ca artist.

Eu cred că 3 Sud Este are puterea să revină și sper să trateze acest eveniment [de test] cu seriozitate; industria muzicală și publicul au evoluat de când ei s-au despărțit. Succes!

3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena, pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, Gala aniversara RMA 2012.

Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 Iunie, unde fanii vor avea sansa sa ii vada din nou impreuna, intr-o cantare live de exceptie.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca si a primit titlul “Regii muzicii de dans”.