VIDEOCLIP: Hi-Q – Soare (videoclip oficial)A durat un pic mai mult decât ne așteptam, dar cred că a meritat așteptarea. Iată cel de-al treilea videoclip de pe albumul “Când zâmbești”.

Muzică și text: Valentin Rauca (Grimus)
Orchestrație: Florin Grozea
Mix și master: Cristi Dobrică

Versurile melodiei le poți vedea aici.

——————————————-

Iubire, prietenie si sensibilitate in noul clip Hi-Q – Soare

Regizat de catre actorul Dragos Bucur (sotul Danei Nalbaru) clipul spune in cuvinte, atat la propriu, cat si la figurat, povestea de viata a celor trei membrii componenti.

Noul videoclip Hi-Q este de o simplitate emotionanta. Membri trupei afiseaza cu dezinvoltura povestea de viata a fiecaruia, reala, palpabila si astfel impartasesc publicului cate ceva din viata din spatele cortinei.

Cei trei scot la lumina prin imaginile din videoclipul “Soare” ceea ce este cel mai important pentru ei si pentru noi toti: o familie fericita, o iubire implinita, o eterna cautare a dragostei reale, o prietenie care rezista peste ani.

Prin acest videoclip trupa continua sa surprinda datorita noului sound lansat o data cu albumul “Cand zambesti” in luna aprilie a acestui an, un sound care arata maturizarea si evolutia muzicii Hi-Q. Dar mai mult decat atat, Mihai, Dana si Florin reusesc sa aduca din nou in centrul atentiei acele lucruri pe care multi dintre noi, prinsi in vraja activitatilor zilnice uitam sa le apreciem.

Balada “Soare” ne trimite cu gandul la iubire, prietenie, familie. O melodie la fel de frumoasa si de calda precum soarele de iulie.