Lala Band Pariu cu viata

MUSIC: Lala Band (Pariu cu viata) – Dance dance dance

Lala Band (Pariu cu viata) încearcă și alt stil muzical cu ajutorul lui Ionuț Radu [John Puzzle].

Iată că știu și românii se creeze trupe gen RBD, născute din seriale TV! La noi serialul de succes se numește “Pariu cu viața” și are mare succes la adolescenții români. Atât de mare succes încât trupa Lala Band a pornit într-un turneu național în 2012! Vezi datele turneului Lala Band aici.

Lala Band Pariu cu viata

Din punct de vedere muzical nu mi-a plăcut nicio piesă până la acest “Dance dance dace”  dar lucrurile se schimbă, artiștii evoluează, prind curaj și câștigă experiență. Single-ul este compus și produs de John Puzzle [îl știți ca Ionuț Radu din trupa Praf În Ochi și ca autorul numeroaselor generice de la AcasăTV și ProTV]. Piesa este mai aproape de acel electro pe care Ionuț îl iubește, motiv pentru care artistul apare și ca featuring.

Lala Band în viitor

Sunt curios în ce direcție muzicală va merge Lala Band (Pariu cu viata) o dată cu acest single pop-dance și sunt curios dacă acest stil va prinde publicului tânăr care iubește trupa. Serialul are mare succces încă de la debut, din 2010 iar concertele Lala Band fac Sala Palatului neîncăpătoare. Este de la sine înțeles că ProTV va continua această poveste de succes:

Ruxandra Ion – Producator general “Pariu cu viata”

Sunt foarte mandra de evolutia lor, sunt foarte mandra de cum s-au schimbat, de cum au inflorit sub ochii nostri. Daca va uitati la primele episoade din “Pariu cu viata” va dati seama cum niste copii luati de pe strada, mare parte, au ajuns niste profesionisti si cred ca nu este o zi de filmare, de repetitie sau o zi de spectacole, de concerte in care sa nu fiu extrem de mandra de ei”.

Ruxandra Ion este fostul directorul general al postului AcasăTV și a coordonat seria de telenovele care a creat isterie acum câțiva ani: Numai Iubirea, Iubire ca în filme, Lacrimi de Iubire, Îngerașii, Aniela. Acum doamna Ruxandra se ocupă de producțiile MediaPro Pictures și este producătorul general al serialului “Pariu cu viata”.

Va fi “Pariu cu viața” o pepinieră de viitoare vedete precum Școala Vedetelor sau telenovelele postului AcasăTV din anii 2004-2008?