OFFLINE: Cele mai bune planuri de carieră premiate de Samsung

Am fost mentorul echipelor de liceeni înscrise în campania Trends of Tomorrow, o campanie Samsung România în 18 licee din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca, desfăşurată cu sprijinul Ministerului Educaţiei. La campanie au participat peste 1400 de liceeni participanţi iar în finală au ajuns patru echipe.

Ieri am făcut parte din juriul care a ascultat și notat prezentările echipelor de liceeni. Juriul concursului: Mihaela Stănoiu – Marketing Manager Samsung Electronics Romania, Victor Maghiari – Technology General Business Leader Oracle România, Florin Grozea – artist și compozitor Hi-Q, Remus Borza – Managing Partner Borza & Asociaţii.

Ca de fiecare dată când sunt împlicat în campanii cu liceenii de elită din România redevin încrezător și optimist în viitorul nostru, ca societate și ca țară. Am descoperit ieri 12 liceeni deștepți, ambițioși, inovatori, entuziaști, bine pregătiți. Sunt mii de tineri ca ei și felicit Samsung că face efortul de a-i găsi și de a-i ajuta! Ajutându-i pe tineri ne ajutăm pe noi, pentru că tinerii sunt cei care vin și schimbă felul în care se face treabă în România. Avem minți deștepte și elan, ne mai trebuie sprijinul din partea Statului și a companiilor private pentru a schimba țara.

Samsung Electronics România a oferit premii în valoare de 5.000 de euro, 3.000 de euro precum şi produse Samsung. Acestea sunt menite să îi susţină pe elevi în atingerea scopurilor academice propuse, ilustrate în planul de carieră din cadrul concursului.

„Suntem încântaţi să îi răsplătim pe elevii care au dezvoltat timp de aproape 6 luni cu atâta ambiţie şi determinare planul lor de carieră şi ne-au arătat potenţialul uriaş pe care îl au de a atinge performanţa pe plan profesional. Am fost impresionaţi de seriozitatea cu care au tratat provocarea noastră de a-şi trasa un început de drum în carieră. Sperăm că participarea la această competiţie a fost o experinţă utilă din care toţi participanţii au avut ceva de învăţat şi, mai mult decât atât, să reprezinte un punct de pornire în drumul pe care şi l-au ales pe plan profesional. Îi felicităm pe toţi cei înscrişi şi le dorim să îşi urmeze visurile mai departe cel puţin cu aceeaşi determinare pe care ne-au arătat-o şi nouă până acum”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager Samsung Electronics România.

A fost o mândrie pentru mine să mă aflu printre oameni extraordinari, atât în juriul competiției cât și în echipele concurente și voi urmări traseul profesional al acestor tineri.

Citește și interviul din BestMusic.ro