Bloguri articole

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 30 noiembrie 2012

Gabriel Boacă ne spune o poveste cu tâlc – Cum se naște pirateria.

Marius Sescu face o colecție de aplicații pentru ascultat muzică online cu ajutorul YouTube. Interesantă alternativă la Deezer, Grooveshark, Zonga.

Cristi Manafu ne atrage atenția asupra unui nou format de album digital: aplicația. Cel mai nou exemplu este albumul artistei islandeze Bjork.

Cristina Bazavan întreabă “De ce e acum hip-hop-ul la modă?” și eu las un comentariu mai lung decât articolul respectiv.

S-a lansat un nou serviciu de radio online în Suedia: Radical.FM. Site-ul a fost construit de o echipă de programatori de la Târgu Mureș.

Pregătește-te de votul din 9 decembrie, verifică în ce colegiu locuiești și care sunt candidații din care ai de ales pe HartaPoliticii.ro.

Dan Pandrea se întreabă pe bună dreptate de ce este tocmai Fuego alegerea tuturor când vine vorba de parodii și anecdote. Câțiva oameni din industria muzicală au încercat să răspundă la această întrebare.

Cristina Chipurici a fost cooptată în echipa Zonga din București – compania are nevoie de oameni pentru a susține aplicația mobilă mai ales acum că Vodafone promovează puternic această soluție de muzică online. Pyuric este cea mai bună alegere datorită experienței și seriozității ei, îl felicit pe Sergiu!