Cine voi fi in 2013

Cine voi fi eu în 2013

Cine voi fi in 2013

Este prima zi din an și hai să ne facem promisiuni pentru anul care a început, așadar e bun momentul să vă spun cine voi fi eu în 2013. Voi puncta domeniile din viața profesională, fiindcă viața personală încerc să o țin cât mai departe de ochii publici [motiv pentru care anul trecut am tăiat 90% din prietenii de pe Facebook, transformând profilul de acolo într-o gașcă micuță și selectă].

ARTISTUL – Se fac 17 ani de Hi-Q. Un număr prim care merită o sărbătoare cât anul! Avem cinci melodii noi la care lucrăm, sper ca măcar două să fie gata chiar luna aceasta. Vreau să mai lansăm un album, experiența albumului “Când zâmbești” din 2012 a fost superbă iar efortul a meritat cu vârf și îndesat. Plus concerte grupate în turnee organizate in-house: unul de primăvară, unul de toamnă. Și videoclipuri frumoase, desigur.

COMPOZITORUL – În noua casă voi instala micul studio personal. Ar fi primul din viața mea pe care îl construiesc acasă. Dar liniștea de la Corbeanca și soarele blând care îmi bate în geam vor fi motive de inspirație. Vreau să compun mai mult, în 2011 și 2012 am redescoperit bucuria de a crea muzică, o plăcere care nu este depășită decât de concertele live.

SCRIITORUL – Anul 2013 este anul debutului meu editorial serios [articole am mai scris pentru diferite reviste și site-uri]. Voi lansa prima mea carte inspirațională pentru artiști și pasionații de muzică. Cartea este gata și lucrez acum cu o editură pentru a găsit cel mai bun format. Dar mai am două cărți în pregătire și promit că anul acesta le termin și pe acelea. Toate cărțile vor fi publicate în limba română și engleză, în format fizic [old-fashioned-paper] și online [Kindle, iBook, PDF].

BLOGGERUL – Am deja 10 ani de blogging și peste 5000 de articole. Îmi place noua temă inspirată de Pinterest, mi se pare ușor de citit și aerisită, o voi păstra. Voi continua concursurile pentru cititorii blogului și voi încerca să aflu mai multe despre cine sunt ei [cine sunteți voi].

SPEAKERUL – Sunt invitat din ce în ce mai des la conferințe și simpozioane, atât ca artist de succes cât și ca promotor al inovațiilor în mediul online. În general vorbesc despre viitorul drepturilor de autor pe Internet, un subiect care este din ce în ce mai fierbinte și în care am o experiență vastă. De anul trecut experiența mea s-a extins și în domeniul public pentru că am fost cooptat să lucrez la ORDA.

Anul 2012 a fost mai bun decât precedentele, dar și pentru că am muncit mai mult și am fost mai realist. Anul acesta voi continua drumurile deschise în 2012 și voi profita de șansele incredibile pe care oamenii din jur mi le-au oferit. Și asta… e o promisiune :-)

[Inspirat de articolul lui Manafu.]