Bloguri articole

BLOGURI: Articole pe care le recomand – 7 ianuarie 2013

Câteva articole din blogosferă care mi-au plăcut și vă invit să le citiți!

Bloguri articole

Top Gear spune că Dacia Duster este un chilipir de autoturism. Eu am condus Duster de mai multe ori și vă spun că este o mașină decentă, care își merită banii. Știre via Feeder.

Hoinaru ne spune că culegem ce am semănat, apropo de incredibilul scandal din jurul înmormântării lui Sergiu Nicolaescu. Este incredibil cum repetăm aceleași greșeli, în fiecare an!

Tot despre asta vorbește și Dan Negru azi, deși sunt mai multe articole pe marginea circului de la TV din aceste zile – Poveștile de viață

Cetin Ametcea spune lucrurilor pe nume, cam dur pentru cititori dar adevărat din păcate – Țara imbecililor. Atenție, expresii licențioase.

Manuel Dinculescu își varsă năduful pe blog într-un articol trist dar plin de pasiune, cred că este al treilea articol consecutiv care atacă subiectul Sergiu Nicolaescu – Ultimul cartuș.

Alexandru Negrea ne propune și anul acesta o listă de bloggeri care merită urmăriți, inclusiv un link pentru cei care citesc bloguri prin Google Reader – 60 de bloggeri.

Ca să încheiem cu o știre de afară: celebra revistă SPIN Magazine își închide varianta pe hârtie, continuă exclusiv pe Internet – via Hypebot. Online-ul nu mai este Viitorul, este Prezentul!

O săptămână frumoasă vă doresc!