Aplicatie Karaoke pentru smartphone

MOBILE: Aplicatie Karaoke pentru smartphone de la Cat Music

Casa de discuri Cat Music a lansat acum câteva săptămâni o aplicație de Karaoke pentru smartphone [iOs și Android] cu muzică românească. Aplicația urmează să propună și mai multe melodii, inclusiv hituri mai vechi.

Aplicația poate fi descărcată de pe App Store aici și de pe Play Store aici.

Cu ocazia acestei lansări Cat Music are un nou site oficial – www.catmusic.ro. Găsești pe site știri despre artiști, melodii, videoclipuri dar și biografiile celor mai tari trupe semnate de casa de discuri! Trupa Hi-Q are o pagină la adresa http://catmusic.ro/artists/hi-q/

Dacă vreți să mergeți la petreceri Karaoke verificați www.KaraokeShow.ro – Vlad are peste 1000 de melodii românești din toate timpurile în format Karaoke!

Aplicatie Karaoke pentru smartphone

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca, reprezentand unii dintre cei mai influenti si de succes artisti din Romania ultimilor 20 de ani. Are peste 30% cota de piata si un catalog impresionant ce depaseste 6.000 de piese.

De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: 3Sud Est, Andre, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Recorduri memorabile au fost obtinute de O-zone – care a cucerit topurile internationale cu 5 milioane unitati vandute ( din care 1 milion numai in Japonia), si Cleopatra Stratan – care a primit de la celebra Guinness World Book of Records 6 premii pentru performanţele atinse, printre care pentru cea mai tanara interpreta care a inregistrat un “hit” naţional si cea mai bine platita tanara artista.
Hitul “Stereo Love” al lui Edward Maya feat Vika Jigulina lansat in 2009, a ajuns pe primul loc in topurile europene si a depasit granitele continentului odata cu ocuparea pozitiei 16 in Hot 100 America Billboard si Top 20 in US Mainstream Chart, Us Airplay Chart si US Digital Chart. In 2010, “Stereo Love” a primit discul de platina in SUA, Canada, Italia, Spania, Scandinavia si Germania.

Pagina YouTube a casei de discuri are aproape jumătate de miliard de vizualizări, un record pentru piața românească! Succesul se datorează în principal hiturilor naționale și internaționale lansate de Cat Music în ultimii trei ani: Edward Maya, Mandinga, DJ Sava, Voltaj, Andreaa Bănică, Elena Gheorghe, Sunrise Inc, Alex Mica.

Ideea de a face karaoke pe smartphone este o inovație în România și este benefică implicarea marilor jucători din industria muzicală în Internet.

Mai multe articolele despre case de discuri:
Cat Music oferă muzică gratuită pe Facebook,
Universal Music și Zonga,
Universal Music și Mega Image.