Linkedin

ONLINE: Ce zice LinkedIN Romania despre mine

La noi LinkedIN Romania nu are succesul pe care îl are în Statele Unite, dar este totuși o rețea socială care a avut o dezvoltare serioasă în 2012 atingând 200 de milioane de utilizatori.

linkedin romaniaPe mine mă găsiți pe Linkedin.com/IN/FlorinGrozea unde profesioniștii cu care am lucrat mi-au lăsat referințe [recomandations] și m-au aprobat [endorse] în diferite domenii [vezi graficul de mai sus].

Aflu astfel că oamenii mă văd mai mult ca un antreprenor online și cunoscător al publicității online decât ca artist și compozitor. Eu cred că imaginea din domeniul muzical este atât de cunoscută încât oamenii tind să mă laude mai mult pentru prezența mea online :-) care probabil este o surpriză plăcută pentru ei. Experiența mea în muzică și industrie muzicală este mai mult implicită. Așa să fie?

Am preluat întrebare lui Chinezu: cum folosiți LinkedIN în România? Sau ajung emailul, Facebook-ul și Twitter-ul pentru comunicarea între colegi și parteneri?

LinkedIN Romania va fi main-stream vreodată?

Facebook a avut nevoie de vreo 3 ani până să ajungă popular în România, față de Statele Unite. Abia în 2012 site-urile de știri au început să citeze din status-urile de pe Facebook și marea majoritatea a utilizatorilor români și-au făcut cont pe rețeaua fondată de Mark Zuckenberg.

Românii în continuare folosesc pentru joburi site-uri precum eJobs și BestJobs. Mai rar LinkedIN. Sau poate chiar deloc. Deci când va ajunge și acest site în elita rețelelor sociale la români?

Folosiți LinkedIN pentru căutarea de joburi și angajați? Aveți exemple reușite de colaborări găsite pe LinkedIN?