ONLINE: Muzica gratuita online la infinit – Forever.FM

Vrei muzica gratuita online, vrei! Vrei să nu se mai oprească niciodată, vrei și asta! Uite că cineva s-a gândit la tine și a realizat un serviciu online – Forever.FM

Melodia de mai sus nu are nicio legătură decât că ne dorește o viață infinită :-) așa cum are și Forever.FM creat de Peter Sobot.

Programatorul a vrut să asculte cele mai tari melodii online într-un mix infinit care să nu se termine niciodată și s-a gândit cum să facă asta într-un mod cât mai simplu cu putință. E clar că există miliarde de melodii pe Internet și e ușor să le cauți și să le mixezi dar… Peter și-a propus să aleagă cele mai populare melodii ale momentului + mixate pe beat! Adică un DJ virtual care alege muzica gratuita online o mixează pentru tine. La infinit!

Citește articolul: Muzica Gratuită – Ce toată lumea ar trebui să știe despre muzica gratuită pe Internet

Muzica gratuita online la infinit

Peter Sobot explică în detaliu pe blog cum a creat acest mashup web [oferind chiar și linii de cod!] folosind API-urile SoundCloud și Echo Nest. Teoretic e simplu, practic nu e chiar așa simplu…

Rezultatul este foarte interesant și poate fi folosit de cei care s-au săturat de radiourile comerciale offline, de playlistele YouTube și de muzica “la bucată” de pe site-urile de muzică.

Ce descoperim dacă intrăm acum pe Forever.FM? Că dubstep-ul este the shit în acest moment în muzica internațională! Și că există foarte multă muzică de care nu știam. Din acest punct de vedere Forever.FM poate fi folosit ca un radio online pentru descoperit muzică nouă, în genul Pandora [accesibil doar din Statele Unite], WeAreHunted sau AUPEO.

Enjoy forever!